God, trygg jul fra oss i Skafor!
Mer kunnskap, mer samarbeid - færre ulykker

God jul!

Tusen takk til alle som har bidratt på ulike måter i 2023. Vi takker for godt samarbeid, og ser frem til nye begivenheter i 2024.

Vi ønsker alle en god jul og et godt skadefritt år.

 

Fornyet tillit til Skafor

Tirsdag 28. november signerte Helse- og omsorgsdepartementet og Finans Norge en ny femårig samarbeidsavtale om drift av Skadeforebyggende forum.
Les mer

Skadedataseminar

Årets seminar viste oss at det finnes mye god skadedata, men at den ikke alltid er like enkel å dele. Det fikk vi høre fra Fritidsbåtplattformen, Statens jernbanetilsyn og skadedatakoordinator ved St. Olavs Hospital.
Les mer

 

Nettverksmøte Trygge lokalsamfunn

Vi samlet engasjerte medlemmer fra nettverket for å hente inn de lokale eksemplene, høre hvor kommune-skoen trykker og dele ideer og kunnskap. Vi diskuterte lokalpolitikk og påvirkning, og kunnskap fra resten av Europa ble delt.
Les mer

Dette bør du tenke på når du handler brukte leker

Vurderer du å kjøpe brukte leker til jul? Da bør du unngå myk plast, løse deler og ødelagte ledninger. Å kjøpe brukte julegaver er bra for både miljøet og lommeboken. Likevel er det noen leker som bør tas ut av bruktmarkedet.

Les hva du bør være obs på!

 

Siste nytt fra nettverket og fagfeltet!

Vi hjelper deg med å holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor det skadeforebyggende arbeidet, nasjonalt og internasjonalt. Det være seg ny forskning, statistikk, konferanser, nye forebyggingstiltak eller spennende prosjekter ute i kommunene.