September: Bli med til Island, meld deg på skadedataseminar og nettverkssamling, og tenk på hvordan dere skal markere Eldredagen 1. oktober
Mer kunnskap, mer samarbeid - færre ulykker
Logo for konferansen EU-safety

Det er fortsatt mulig å melde seg på EU Safety på Island, 5. - 6. oktober.

Her samles forskere, lobbyister og skadeforebyggere fra hele Europa til to lærerike dager. Bli med du også!
Les mer

 
En person snakker til en forsamling mens hun prater om bildet på skjermen. Foto.

23. nov: Skadedataseminar

Vi får høre fra de som fører tilsyn med tivolier og andre fornøyelsesinnretninger og skal lære om prosjektet "Fritidsbåtplattformen" som skal bidra til å forebygge båtulykker. Prosjektleder for Fyrtårnprosjektet skal oppdatere oss på hvordan det står til og skadekoordinator ved St. Olavs hospital skal fortelle hvordan man kan bruke den mye omtalte Helseplattformen til å registrere og analysere personskadedata.
Les mer

En gruppe mennesker står stilt opp på en trapp ute foran en stor bygning. Det regner. Foto.

24. nov: Nettverksmøte Trygge lokalsamfunn

Bli med på en samling der du får møte andre som vil diskutere forebyggende arbeid, folkehelse og dele raust av egne erfaringer. Vi får bl.a. med oss en lokalpolitiker som vil fortelle hvordan det kan være lurt å kommunisere for å få politikerne med på laget.
Les mer

 
Dame med mørkt hår og grønn genser som holder opp en rull med antigli-teip

Eldredagen 1. oktober

Vi ønsker at eldre skal bo hjemme lengre, og da er det ofte små ting som skal til for å forebygge fall og leve tryggere. I den anledning har vi delt ut Tryggsekker til flere Trygge lokalsamfunn - og håper disse er med på å starte samtalen om hvilke enkle grep man kan gjøre for å bo litt tryggere, litt lengre, hjemme.
Les mer

Illustrasjon av flere rykende varme kaffekopper på en grønn bakgrunn. Foto.

28. sept: Kaffeprat om helse og miljø i barnehager og skoler

Kinn kommune vil snakke om sin siste tilsynsrunde og hvordan de jobber med barns sikkerhet. I tillegg kommer Helsedirektoratet for å fortelle mer om arbeidet med den nye veilederen til "forskrift om helse og miljø i barnehager, skoler og skolefritidsordninger".
Les mer

 

Siste nytt fra nettverket og fagfeltet!

Vi hjelper deg med å holde deg oppdatert på det som skjer innenfor det skadeforebyggende arbeidet, nasjonalt og internasjonalt. Det være seg ny forskning, statistikk, konferanser, nye forebyggingstiltak eller spennende prosjekter ute i kommunene.