Seminar om skadedata // Nettverkssamling for Trygge lokalsamfunn // Vi har vært God Morgen Norge // Nordre Follo er nytt Trygt lokalsamfunn
Mer kunnskap, mer samarbeid - færre ulykker
Farget logo til prosjektet som heter ReCyCLIST.

Skadedataseminar - 24. nov

I år får vi bl.a. høre om ReCyCLIST-prosjektet fra TØI og forsker Torkel Bjørnskau, og Ruth Aga kommer for å fortelle om screening som forebyggingmetode for fallskader. Vi skal også fortelle mer om vårt nye skadebarometer.

Du kan delta fysisk eller digitalt. Les mer

Bra bygning foran i bildet. Blå himmel med skyer bak.

Nettverksmøte Trygge lokalsamfunn - 25. nov

Alle kommuner som er med i nettverket, eller er nysgjerrige på å høre mer om arbeidet i Trygge lokalsamfunn, er velkommen til å melde seg på nettverksmøtet.

Det blir inspirerende samtaler med informasjons- og erfaringsutveksling.

Les mer

 

 
Dame med mørkt hår blir intervjuet med en mikrofon av den dame med lyst hår.

Vi har vært på God Morgen Norge

Daglig leder Eva Vaagland har vært på God morgen Norge på TV2 for å snakke om hoftebrudd og hva man selv kan gjøre for å forebygge.

Kameraene tok også turen hjem til Solveig Rostøl Bakken som viste lure og enkle øvelser som bedrer balansen og øker styrken. Og som kan gjøres hvor som helst!

Innslaget kan sees på TV2 Play, fra God Morgen Norge onsdag 19. oktober. Spol frem til 1:25:15 for del 1 og 2:23:00 for del 2.

Lenke til TV2 Play her.

Se hele Trygg hjemme-konferansen

14. oktober holdt Oslo brann- og redningsetat Trygg hjemme-konferansen. Ett av spørsmålene som ble forsøkt besvart var: Hvordan kan vi sørge for at risikoutsatte personer lever i brannsikre og trygge omgivelser?

Vår egen nasjonale pådriver for brannsikkerhet, Anja Kristin Kleiven, holdt innlegg og deltok i panelsamtale.

Se hele konferansen i opptak her.

 
Kanoer i et vann. Foto.

Drukningskonferansen 2023 -
18. - 19. januar

Organisasjonen Flyte arrangerer konferanse om drukning i Horten! Konferansen er for organisasjoner, akademia, myndigheter, kommuner og alle andre aktører som er engasjert i å forebygge drukning. 

Skafor, ved daglig leder Eva Vaagland, er med i styret til Flyte og bidrar inn i planleggingen. 

Ønsker du å dele forskning eller beste praksis på konferansen? Meld fra innen 1. november.

Les mer om konferansen her.

Mange ansatte i Nordre Follo er stilt opp sammen foran kamera for å feire at kommunen er godkjent som et Trygt lokalsamfunn.

Nordre Follo godkjent som Trygt lokalsmafunn

Etatsledere og andre nøkkelpersoner samlet seg i rådhuset i Nordre Follo da kommunen ble et Trygt lokalsamfunn. På programmet sto en gjennomgang av aktiviteter og tiltak som fremmer forebygging av skader og ulykker for innbyggerne i kommunen.
Les mer

 

Siste nytt fra nettverket og fagfeltet!

Vi hjelper deg med å holde deg oppdatert på det som skjer innenfor det skadeforebyggende arbeidet. Det være seg ny forskning, oppsiktsvekkende statistikk, nye forebyggingstiltak eller spennende prosjekter ute i kommunene.