Våren er her og det betyr: Nettverksmøte, Klok av skade-konferanse og årsmøte
Mer kunnskap, mer samarbeid - færre ulykker
Et utsnitt av bygget i Hansteens gate 2. Foto.

25.-26. april - Nettverksmøte

Programmet for årets nettverksmøte er klart.

Vi skal dele kunnskap og erfaringer som vanlig. Vi får også møte "Bydelsmødre Norge" og høre om en del av arbeidet med universell utforming i Nordre Follo kommune.

Les mer.

Illustrasjon som viser tallene 2022 malt på en vei. Med en pil som peker fremover.

26. april - Konferanse "Klok av skade" og årsmøte

Etter to år med digitale løsninger er vi glade for å kunne invitere til fysisk årsmøte og konferanse.  Årets «Klok av skade-konferanse» tar opp tre aktuelle temaer; individtilpasset forebygging, tilsyn som verktøy i det forebyggende arbeidet og Nasjonalt ankomstsenter for flyktninger.

Dokumenter til årsmøtet er lagt ut på nettsiden. Les mer.

 
Bildet viser et utsnitt av badeplass i Nydalen. Foto.

7.-8. juni - Erfaringskonferanse Brannsikkerhet for risikoutsatte grupper.

Sammen med DSB og Helsedirektoratet har vi gleden av å invitere til konferanse som går over to dager i Oslo - gratis deltakelse!

Aktuell for bl.a. helse-, omsorg- og brannpersonell, folkehelsekoordinatorer og boligforvaltere. Vi oppfordrer helse- og omsorgspersonell i kommunene til å delta.
Les mer.

Bildet viser en fot med blå gips på. Til venstre i bildet er det limt inn et bilde av forsiden på skaderapporten for 2021. Foto.

Personskadedata 2021

Skadetallene fra sykehus og legevakter for 2021 er publisert. Rapporten viser at de fleste skadene var resultatet av ulykker, og at en fjerdedel av disse skjedde innendørs i bolig.

Les mer.

 
Utklipp av instagram-profilen til Skadeforebyggende forum. Foto.

Følg oss på Instagram!

Vi har en konto på Instagram der vi ønsker å dele tips om hvordan man enkelt kan forebygge ulykker hjemme eller under fritidsaktiviter. Det kan også være tips om trygge produkter, nettsider eller annet som kan hjelpe til med å forebygge skader og ulykker.

Del gjerne forslag til innhold med oss. 
Følg oss på Instagram her.

Faksimile fra Fredrikstad Blad. Foto.

NTB bruker Skafor som ekspertkilde

NTB har skrevet en artikkel om hjemmeulykker med spesielt fokus på trapper. To av våre ansatte har uttalt seg om ulykker i hjemmet. Artikkelen har blitt publisert i over 40 aviser og nettaviser de siste ukene.

Les saken på nettsidene våre.

 

Siste nytt fra våre medlemmer og samarbeidspartnere