#FallfriFredag, høstens arrangementer og annet septembernytt
Mer kunnskap, mer samarbeid - færre ulykker 

Første samling for nye styret

Endelig kunne vi samle hele styret, og ønske fire nye styremedlemmer velkommen; Merete Husby, Kim Bertheussen, Therese Hofstad-Nielsen og Vibeke Milch. Med på møtet var også Erle B. M. Williard fra Helsedirektoratet.  Johan Lund holdt innlegg om Skaderegistrering og bruk av skadedata. En god innledning til diskusjon om høstens aktiviteter og tiltak. 
Les mer om organisasjon og virksomhet.

Fallfri fredag

I år markerte Skafor "ulykkesdagen" fredag 13. med en kampanje vi kalte Fallfri fredag. Fall er den vanligste skadeårsaken i alle aldre. Barn faller fra stellebord og møbler, voksne fra stiger. Vi snubler i teppe- og fortauskanter og mister balanen på våte gulv.  Vi vil gjøre fredag 13. til en forebyggingsdag og hver eneste fredag til en fallfri fredag.  

Les mer om #FallfriFredag.

 

Liv Marit forlater styret etter 14 år

Etter mangeårig innsats for Skadeforebyggende forum og Trygge lokalsamfunn trer Liv Marit Bølset av som styremedlem. Som folkehelserådgiver og Trygge lokalsamfunn-koordinator i Ski kommune har hun bidratt med verdifull førstehåndskunnskap til Skafor og vårt nettverk. Les mer

 

Kaffeprater - om brannforebygging og TL

Én torsdag i måneden deler vi utfordringer, erfaringer og spørsmål knyttet til Trygge lokalsamfunn og lokale tiltak. En annen torsdag i måneden har vi kaffeprat om brannforebygging.  Våre nasjonale pådrivere tar for seg ett tema, og inviterer til videre kunnskapsdeling omkring dette.

Følg med i kalenderen vår, og bli med på våre neste digitale kaffeprater.

 

Siste nytt fra nettverket