Ny vår og nye arrangementer!
600 000 personer må ha behandling for skader hvert år.
De fleste skadene kan unngås. Forebygging er klok politikk!

Konferanse og årsmøte

På årskonferansen vil vi ta opp manglende oppmerksomhet hos sjåfører, mobilzombier og uvettig mobilbruk som årsak til skader og ulykker. Vi vil også høre mer om hvordan tilsyn kan brukes for å motivere til bedre forebygging. Hva skader og ulykker koster samfunnet og hvordan man arbeider med sikkerhet innenfor norsk friluftsliv.

27.
april
09:30 - 14:00
Mer info og påmelding
 

Nettverksmøte om Trygge lokalsamfunn

På vårens første nettverksmøte skal vi bl. a. ta opp fallforebygging, trygge boliger, brannforebygging og kommunens rolle i det forebyggende arbeidet - hvordan skaper vi interesse og motivasjon?

Alle kommuner som er interessert i lære mer om TL-modellen, ønsker faglig påfyll eller vil knytte kontakter er velkomne. Det er ingen forpliktelser ved å delta.

28.
april
09:00 - 15:00
Mer info og påmelding
 

Stipend til masterstudenter

Masterstudenter får mulighet til å søke om økonomisk støtte. Skafor deler ut to stipend à 10 000 kroner til studenter som skriver oppgaver relatert til skader og ulykker.

Søknadsfrist: 27. mars 2020.
Les mer.

Prospera bidrar med å videreutvikle Trygghetspatruljen

Prospera er en gjeng frivillige konsulenter med høy utdannelse og bred arbeidserfaring. Denne våren skal de hjelpe Skafor og bydel Alna med å videreutvikle Trygghetspatruljen.
Les mer

 

Vi fornyer oss!

Vi har fått seks flotte, nye roll-ups. De tar for seg Skafor, TL, drukning, barn, eldre og brann. Inviter oss gjerne til å stå på stand eller andre arenaer der vi kan vise oss frem!

Nettsiden har blitt oppdatert med informasjon om "Samarbeid om brannsikkerhet for risikoutsatte grupper". 

www.skafor.org/samarbeidombrann

Siste nytt fra feltet

Les om BASIS, e-læringsprogram for de som skal drive fallforebyggende trening. Vi holder innlegg på Brannvesenkonferansen 2020 og det har kommet en ny rapport om brannsikkerheten i lekeland. Nå kan det søkes om midler til lokale trafikksikkerhetstiltak i 2020. 
Les mer